Ga naar content

Kids Recycled Deap Sea L

SBG SBKDSL
De Kids Recycled Deap Sea multifunctionele slaapzak is perfect om comfortabel en knus te gebruiken bij een logeerpartijtje, kamperen in de tuin of welke avonturen je maar wilt te beleven. Gemaakt van 100% post-consumer gerecyclede materialen.
  • Voor 14:00 besteld, vandaag verstuurd
  • 1 jaar garantie
89,95
Variant
test
89,95

Productbeschrijving

De Kids Recycled Deap Sea multifunctionele slaapzak geeft je de warmte van een slaapzak en de mobiliteit van een comfortabele outfit. Van binnen tot buiten, er zijn letterlijk duizenden toepassingen. Blijf cozy, warm en mobiel tijdens een logeerpartijtje, kamperen in de tuin of welke avonturen je maar wilt beleven. De Kids beschikt over elastische hand- en voetbedekking en een verstelbare capuchon. Gemaakt van 100% gerecyclede materialen zodat je kan genieten van het buiten leven zonder schade aan de natuur aan te richten. Voor de Kids Deap Sea zijn 90 flessen gerecycled. De Kids Selk’bags zijn perfect voor de jonge milieuactivisten en avonturiers.

- Geschikt voor kinderen van 10 tot en met 13 jaar
- Wasmachine bestendig
- Word geleverd met draagzak

COMFORT


- 13ºC T-COMFORTTRANSITION


- 9ºC INDOOR T-LIMIT

Bij dit artikel bent u verzekerd van

  • 1 jaar garantie
  • Voor 14:00 besteld, vandaag verstuurd

Maattabel

Maat M
Past tot 4'6''/137 cm

Maat L
Past tot 4'11''/150 cm

Video - Selk'bag Kids

Andere klanten bekeken ook

Kids Recycled Flamingo
De Kids Recycled Flamingo multifunctionele slaapzak is perfect om comfortabel en knus te gebruiken bij een logeerpartijtje, kamperen in de tuin of welke avonturen je maar wilt te beleven. Gemaakt van 100% post-consumer gerecyclede materialen.
89,95
Bekijkproduct

Advies van een expert nodig?